Het RemarFrame spandoekframe met verlichting

Eén frame, voor elke boodschap. Met RemarFrame laat u uw logo of bedrijfsnaam dag en nacht opvallen. Het luxe spandoekframe met ledverlichting is verkrijgbaar in alle kleuren en designs en voorziet uw pand van een moderne uitstraling. Zet uw bedrijf dag en nacht in de spotlights en kies voor deze nieuwe en flexibele oplossing voor gevelreclame. RemarFrame is exclusief ontwikkeld door GCA Reclame in samenwerking met gespecialiseerde partners en is in elk gewenst formaat leverbaar.

Standaard leverbaar in talloze kleuren

RemarFrame voegt een extra en blijvende dimensie toe aan bedrijfspromotie en gevelreclame. Het stijlvolle spandoekframe is standaard leverbaar in een groot aantal RAL-kleuren, maar ook aan te passen aan de kleuren van uw huisstijl. Tevens kunnen de randen met een full-color (foto)print of beletteringsfolie naar keuze beplakt worden. Door de geïntegreerde ledverlichting is optimale zichtbaarheid 24 uur per dag gegarandeerd. Het lichtgewicht frame is eenvoudig te monteren en zowel zonder als met verlichting verkrijgbaar.

RemarFrame: uw reclame, opvallend uitgelicht

De multifunctionele oplossing voor bedrijfsreclame, gevelreclame en spandoeken is op verschillende vlakken onderscheidend op de markt. Zo zijn spandoeken eenvoudig te verwisselen en zorgt de slimme techniek ervoor dat uw spandoek of banner op elk moment veilig en strak bevestigd is. De ledverlichting in de rand van het weerbestendige spandoekframe telt vijf verschillende RGB-kleuren en is eenvoudig in te stellen. Voor de verlichting geldt een garantieperiode van drie jaar.

Bestel direct een spandoekframe op maat!

Wilt u uw bedrijfspand een nieuwe uitstraling geven, eenvoudig reclame-uitingen op uw gevel kunnen verwisselen of bent u simpelweg op zoek naar stijlvolle bedrijfspromotie? Met dit spandoekframe heeft u het antwoord op diverse uitdagingen direct in huis. Kies ook voor ontelbaar veel opties voor bedrijfsreclame. Graag komen wij – binnen een straal van 25 kilometer van Alkmaar – vrijblijvend bij u langs om het frame in te meten. Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan! Samen maken we werk van uw bedrijfspromotie, dag en nacht.

Maak vandaag nog een afspraak

Ook graag opvallen met uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor in Alkmaar.