Fotobehang, een thuisgevoel op de zaak

Een kantoorpand of bedrijf bestaat vaak uit grote, saaie ruimtes. Kan uw zakelijke omgeving wel wat kleur en afleiding gebruiken? GCA Reclame brengt uw bedrijfspand en werkomgeving tot leven. Creëer sfeer met fotobehang of decoreer ramen met zelfklevend raamfolie, geheel in uw stijl en smaak – natuurlijk ook voor thuis! Van receptie en bedrijfskantine tot vergader- en ontvangstruimtes en van kale muren tot glazen afscheidingen; wij bieden privacy én een positief gevoel.

Airtex-behang voor naadloze wandbekleding

GCA Reclame werkt onder meer met Airtex fotobehang. Dit materiaal is uitstekend geschikt om grote oppervlakten naadloos van kleur en sfeer te voorzien. Een betekenisvolle oude foto, de favoriete voetballer van uw zoontje of inspirerende wandbekleding voor dagelijkse energie op de zaak; wij toveren elke ruimte om tot een plek waar u uw ogen uitkijkt en graag wilt zijn. Foto’s en afbeeldingen worden haarscherp afgedrukt op het veilige, sterke Airtex-polyesterdoek dat tegen een stootje kan. Want naast brandvertragend is Airtex ook nog eens kras- en scheurvast.

Fotobehang en raamfolie: stralend functioneel

Waar fotobehang het stralende middelpunt van een interieur is, heeft raamfolie naast een decoratieve functie meer prettige bijkomstigheden. Door ramen te beplakken houdt u namelijk zonlicht tegen. Houd uw werk- en woonomgeving het hele jaar door op kamertemperatuur en voorkom verkleuring van accessoires. Wilt u de warmte in huis of op de zaak juist behouden? Isolerend raamfolie houdt kou én een hoge energierekening buiten de deur. Wist u dat raambekleding ook een uitstekende manier is om uw logo of reclameboodschap aan een groot publiek te tonen? Neem een kijkje bij onze afgeronde projecten en laat u inspireren!

Een compleet nieuwe sfeer in één dag

De mogelijkheden voor het aankleden van uw kantoor met fotobehang, raamfolie en wandbekleding zijn eindeloos. Door gebruik te maken van Airtex-textieldoeken kunnen wij uw volledige interieur binnen één dag compleet omtoveren tot een sfeervol verblijf. En het beste nieuws? U kunt gewoon door blijven werken. Ook leveren we canvasdoeken, prints op aluminium of plexiglas en Acrylox-teksten voor op de muur. We voorzien volledige wanden van afbeeldingen, beeltenissen of patronen, die uit één stuk worden gemonteerd. Onze ontwerpers creëren graag ook bij u een prettige werk- of thuisomgeving. Informeer vooral naar alle mogelijkheden!

Maak vandaag nog een afspraak

Ook graag opvallen met uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op of maak een afspraak bij ons op kantoor in Alkmaar.